Cookie- og privatlivspolitik

Nyt kamera fra Nikon med Wi-Fi

Nikon er med på den nye bølge af lommekameraer, der understøtter trådløst netværk. COOLPIX S52C er navnet på et nyt kamera med indbygget Wi-Fi.

  • Dato: 25.06.2008

Ved hjælp af kameraets indbyggede software er det eksempelvis muligt straks at sende billeder til familie og venner verden over via internettet. Alt, hvad der kræves, er adgang til et trådløst netværk.

Det er også muligt at bruge Nikons webtjeneste kaldet my Picturetown til billedlagring. Billeder og video kan sendes automatisk til webstedet, hvor man gratis kan gemme op til to GB billeder og filmklip.

COOLPIX S52 er det samme kamera blot uden indbygget trådløst netværk. Fælles for de to kameraer er en opløsning på 9,0 mio. pixels og et lodret monteret Nikkorobjektiv med 3x optisk zoom, der giver et brændviddeområde, som svarer til 38-114 mm.

Blændeområdet går fra F3.3 til F4.2. Nikons billedstabilisering VR er baseret på linseforskydning i objektivet.

Vægt på brugervenligheden

Nikon fremhæver, at der i de to kameraer er lagt vægt på stilfuldt design, alsidighed og brugervenlighed. Kameraerne har en stor skærm på 3,0 tommer, der er belagt med en antireflekterende belægning, og har desuden funktioner som ansigtsgenkendelse, der kan genkende op til 12 ansigter i billedet, og indbygget fjernelse af røde øjne.

Da de begge kan fotografere ved høj ISO, er de velegnede til brug i svag belysning. Både S52C og S52 har 15 motivprogrammer indbygget. COOLPIX S52C koster 2595 kroner, mens COOLPIX S52 kan købes for 2195 kroner.

Læs mere på Nikons hjemmeside

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev