Cookie- og privatlivspolitik

Olympus E-P3

Olympus opfandt sammen med Panasonic systemkameraet med stor sensor og udskifteligt objektiv. Og interessen for denne kompakte kameratype er stigende. OLYMPUS ER MED E-P3 UDE I DEN TREDJE GENERATION AF PEN-SYSTEMET. Denne gang har Olympus fx forbedret kameraet på et helt centralt område, der for alvor gør E-P3 spændende.

  • Dato: 03.10.2011

For to år siden skabte Olympus revolution ved at introducere systemkameraet i form af den første digitale PEN-model, E-P1. Med sin store sensor og udskifteligt objektiv havde det nye kamera billedkvalitet som et spejlrefleks, men det fyldte og vejede bare ikke mere end et stort kompaktkamera, fordi det var konstrueret præcis som et spejlreflekskamera - bare uden spejl. Siden har andre kameraproducenter fulgt efter, og tilsammen har de gjort et stigende indhug i markedet for kameraer med udskiftelige objektiver.
Olympus har udbygget sit forspring til konkurrenterne med flere modeller i forskellige prisklasser. Her tager vi fat på det nye E-P3, der er topmodel i den tredje generation af PEN-systemet.

På overfladen skal man se godt efter for at finde forskellene i forhold til de tidligere modeller, men de er der. Olympus har holdt fast i det oprindelige retrodesign, og heller ikke den nye model har elektronisk søger. Til gengæld er der blevet plads til en indbygget pop op-blitz. Af samme grund er kameraets indstillingshjul flyttet til en mere konventionel placering øverst til højre på kameraet.

Bedømmelse 85%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 15
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev