Cookie- og privatlivspolitik

Olympus E-PL1

Olympus råder lige nu over det mest omfattende system af objektiver hos systemkameraerne, der blandt andet tæller et genialt, sammenklappeligt vidvinkelobjektiv.

  • Dato: 19.08.2011

Kameraet kan desuden bruge Panasonics objektiver, der omfatter et makroobjektiv og et fiskeøje. E-PL1 blev introduceret i 2010 som systemets billige kamera. Det skulle egentlig af øses af E-PL2, som vi også tester, men E-PL1 er blevet på hylderne med en mærkbar prisnedsættelse, der gør det til testens suverænt billigste kamera. Men alderen er desværre begyndt at trykke, både hvad angår designet og den lille lcd-skærm på 2,7 tommer. Der er dog, hvad der skal være hos modellen med såvel indbygget blitz, standardflashsko til andet tilbehør som løse blitz, ekstern mikrofon eller elektronisk søger. Standardobjektivet kan klappes sammen, men fylder stadig lige så meget som Samsungs objektiv. E-PL1 har al relevant automatik, herunder Olympus’ Art-filtre, der er sjove at eksperimentere med for fotoentusiaster. Man har et rimeligt godt greb om kameraet, og menuen er blandt testens nemmeste at bruge.

Bedømmelse 81%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 12
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev