Cookie- og privatlivspolitik

Olympus E-PL2

E-PL2 adskiller sig fra E-PL1 ved at have et mere nutidigt og velfungerende design, en større skærm og en ny generation af det velkendte objektiv, som dækker området 14-42 mm.

  • Dato: 15.08.2011

På billedkvalitet er der ikke den store forskel. Det nye objektiv har to fordele. For det første er det godt en halv centimeter slankere, og for det andet fokuserer det væsentligt hurtigere. Kameraet har desværre ikke hjælpelys til autofokus. På betjeningssiden er knapperne overraskende nok gjort lidt mindre, men til gengæld er navigationsknappen erstattet af et glimrende indstillingshjul under højre tommelf nger, som det også kendes fra mange andre kameraer. Med det kan man dreje sig ned gennem indstillingsmulighederne i stedet for at skulle klikke punkt for punkt, og det går betydeligt hurtigere. Indvendigt er der ikke sket meget. Både sensor og billedprocessor er identiske med de øvrige PEN-kameraer. Menuen er også uforandret, men ser bedre ud på den store skærm, der med 460.000 punkter har dobbelt så høj opløsning som E-PL1. Alt i alt er kameraet lidt hurtigere og mere tiltalende at bruge end PL-1.

Bedømmelse 80%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 12
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev