Cookie- og privatlivspolitik
Olympus E-620

Olympus opruster med ny spejlrefleksserie

Med E-620 satser den japanske producent på at have de stærkeste kort på hånden blandt de mest kompakte spejlreflekskameraer.

  • Dato: 18.04.2009

De to mindre modeller bliver nemlig på markedet, mens nyheden byder på højere opløsning, bedre autofokus samt bevægelig skærm.

Det særlige Four Thirds-system gør det muligt at lave kompakte spejlreflekskameraer, og det er et trumfkort for Olympus. E-420 og E-520 hører til markedets mindste, og nu udvider producenten med en tredje kompakt model.

Med sine mål på 13,0 x 9 4 x 6,0 cm og en vægt på 525 gram er det nye E-620 verdens mindste og letteste med indbygget billedstabilisering. Der er også blevet plads til en fuldt bevægelig skærm, så man får større glæde af live view-funktionen.

Den nye model er også opgraderet i forhold til lillebrødrene, når det drejer sig om at fange motiver i bevægelse. Nu er der nemlig fem krydspunkter med større præcision i autofokussystemet, ligesom kameraet kan tage fire fotos i sekundet.

E-620 kan også trådløst fjernstyre tre eksterne blitzgrupper, der kan indstilles individuelt, så man kan skræddersy belysningen perfekt i et lille fotostudie.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev