Cookie- og privatlivspolitik

Olympus Tough TG-810

Her har vi fat i EN HÅRD HUND TIL DEN AKTIVE FOTOENTUSIAST. Tag den bare med på dykkerturen eller ned ad løjperne på skiferien. Nyheden har desuden gps og kompas, så man altid ved, hvor pletskuddene er taget.

  • Dato: 12.08.2011

Olympus har efterhånden mange års erfaring i at lave ekstremkameraer med deres Tough-serie, der kan tåle et møde med naturens mere rå elementer. TG-810 er nyeste medlem af disse hårde hunde, og som topmodel byder det på 14,0 mio. pixels og 5x optisk zoom, der dækker området 28-140 mm. Video klarer TG-810 i en fornuftig HD-kvalitet, men man må kigge forgæves efter raw-optagelser. Nyheden skiller sig ud fra mængden, når det handler om råstyrke. En velvoksen mand på 100 kilo kan stille sig oven på kameraet, eller man kan tabe det fra to meters højde direkte ned på beton. Olympus Tough TG-810 klarer det hele uden problemer. Kameraet kan tage billeder i ti graders frost, og du kan tage det med ned på ti meters dybde. Og så er det selvfølgelig forseglet mod støv, sand og fugt. Med den fremragende TAP-funktion kan man udløse kameraet blot ved at banke på det, hvilket er en stor fordel, når man fx har skihandsker på.

Bedømmelse 83%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 12
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev