Cookie- og privatlivspolitik

Optimér dine fototeknikker

Markedet for bøger, der enten går i dybden med billedbehandling eller tager fat på fototeknik i forskellige sammenhænge, er i kraftig vækst. Og der er faktisk rigtig god inspiration at hente.

  • Dato: 02.02.2009

Den anerkendte amerikanske forfatter Scott Kelby, der især er kendt for sine bøger om billedbehandling og ikke mindst Photoshop, har nu taget fat på Lightroom 2. I bogen The Adobe Photoshop Lightroom 2 Book for Digital Photographers, der er udgivet på forlaget Peachpit, tager han læseren med rundt i programmets basale funktioner og giver gode tips, så man kan optimere sine arbejdsgange. Bogen er på hele 448 sider og koster 225 kroner.

Savner man inspiration til at tage bedre landskabsbilleder, er der noget at hente i Digital SLR Expert: Landscapes – Essential Advice from the Pros. Ved hjælp af flotte landskabsbilleder gør forfatterne læseren i stand til at forholde sig til fx lys, lokaliteter og sort-hvid. Bogen er udgivet på forlaget David & Charles og koster 200 kroner.

Forlaget Focal Press er kendt for sine dybtgående udgivelser om alt fra billedbehandling til fototeknik. Nature Photography – Insiders Secrets from the World’s Top Digital Photography Professionals, som koster 200 kroner, er ingen undtagelse. Her beskriver forfatteren Chris Weston, hvad der skal til for at tage flotte naturbilleder

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev