Cookie- og privatlivspolitik

Panasonic Lumix DMC-FZ100

FZ100 er Panasonics nye flagskib i kategorien superzoom.

  • Dato: 17.12.2010

Inden for feltet kompakt superzoom sker der en rivende udvikling. Panasonic har længe ligget helt i top i feltet, og FZ100 understreger, at firmaet endnu en gang er godt med. Kameraet har 24x optisk zoom, hvilket giver en tele, der svarer til imponerende 600 mm. Her kan kun de mest professionelle sportsfotografer med dyrt grej være med. Selvsamme sportsfotografer vil dåne af misundelse, når de opdager, at FZ100 kan tage 11 billeder i sekundet i fuld opløsning. En hastighed, som skyldes en ny mekanisk lukker. Faktisk kan kameraet tage op til 60 billeder per sekund, men så sænkes opløsningen til 3,5 mio. pixels. Når man arbejder på de store brændvidder, er det utrolig vigtigt, at autofokus og billedstabilisering bakker maksimalt op. Det sker til topkarakter med FZ100, hvor vi i almindeligt dagslys ikke tog et eneste uskarpt billede ved 600 mm. Det er flot. Autofokussen er blandt de bedste, vi har set i denne klasse, og især den lille fokusknap på venstre side af objektivet sikrer, at man lynhurtigt kan vælge et fokuspunkt manuelt. Autofokussen benytter 11 punkter, som er fint fordelt over hele billedfladen. Den indbyggede blitz klarer sig ganske fornuftigt og har en rækkevidde på 9,5 meter ved 25 mm vidvinkel og ISO 100. Den indbyggede blitzsko betyder, at man kan montere en af Panasonics egne eksterne blitz. Her vil FL220 være det oplagte valg.
Bedømmelse 88%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 18, som er på gaden nu.

BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTO
Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev