Cookie- og privatlivspolitik

Panasonic Lumix DMC-FZ48

Billedkvaliteten i Panasonics zoomkameraer har altid været fin. Det gælder også for FZ48, MEN DER ER DESVÆRRE FORSVUNDET EN VÆSENTLIG FUNKTION i forhold til forgængeren.

  • Dato: 28.10.2011

Der er meget lidt, man ikke kan med Panasonic Lumix DMC-FZ48. Et let tryk på zoomknappen, og objektivet bevæger sig hurtigt og præcist gennem det enorme zoomområde fra 25 mm til 600 mm. Det er nemt at ramme mellemindstillingerne, hvilket ikke altid er tilfældet hos konkurrenterne, og man kan fokusere så tæt på, at man kan tage gode nærbilleder af fx blomster og sommerfugle. Måske det bedste af det hele er, at Leica-objektivet i samarbejde med Panasonics nye såkaldte FHD-billedprocessor giver en forbløff ende god billedkvalitet med en skarphed, der ligger en klasse over de fleste tilsvarende kameraer. Der er yderst beskeden fortegning, og korn bliver først synlige på ISO 1600. Blitzen lyser billedfl aden jævnt op. I forhold til den tidligere model overrasker FZ48 på et par punkter. Objektivet er uændret, bortset fra at linserne har fået en ny og forbedret belægning, som blandt andet hindrer reflekser. Opløsningen er reduceret fra 14,0 til 12,0 mio. pixels, hvilket giver mening, da større pixels giver skarpere og mindre støjfyldte billeder. Desuden er mulighederne for at styre jpeg-billeddannelsen forbedret. Til gengæld er det uforståeligt, at man ikke længere kan tage i raw.

Bedømmelse 88%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 16
Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev