Cookie- og privatlivspolitik
Samsung WB2000

Panorama og action i fokus

Samsung har strammet gevaldigt op på det seneste, og nyheden WB2000 byder fx på avanceret og nem panorama samt videoklip optaget med 1000 billeder per sekund.

  • Dato: 17.05.2010

Kombinationen af en cmos-sensor og en opdateret billedprocessor kaldet DRIMe III betyder, at koreanske Samsung med WB2000 har kunnet skabe et lynhurtigt kamera trods det kompakte design.

Man kan fx tage op til ni fotos med en hastighed på ti billeder per sekund i den fulde opløsning på 10,0 mio. pixels. Det er også muligt at optage Full HD-video, samtidig med at man tager et foto i højeste opløsning. Og så er det lidt af en finesse, at kameraet kan fange 1000 videoklip i sekundet, hvilket er perfekt til optagelser i slowmotion, hvor man fx vil nærstudere en surfers teknik.

WB2000 har 5x optisk zoom, og objektivet dækker et område fra 24 til 120 mm og har indbygget optisk billedstabilisering. Og hvis 24 mm ikke er udsyn nok, fi ndes der en nem funktion til at lave flotte panoramafotos. Skærmen er på 3,0 tommer med den særlige AMOLED-teknologi, der blandt andet giver højere kontrast og lavere strømforbrug.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev