Cookie- og privatlivspolitik
Perfect Resize

Perfekt forstørrelse af dine fotos

Når fotos skulle forstørres op i kæmpeformat, har det sikre valg altid været det stærke plug-in Genuine Fractals. Det hedder nu Perfect Resize og er blevet endnu bedre.

  • Dato: 14.12.2010

onOne Software har netop lanceret den nye udgave af det ultimative værktøj til at blæse dine pletskud op i ekstreme størrelser uden tab af alle de finere detaljer. Perfect Resize 7 bygger videre på alle herlighederne i Genuine Fractals 6 og har et par trumfkort oppe i ærmet.

Der er nu kommet en funktion til, der kan minimere de grimme bivirkninger i form af pixel-fejl, der kan opstå, når man forstørrer en billedfil i relativt lav opløsning. Samtidig har Perfect Resize fået en Loupe-værktøj, der lader dig tjekke resultatet i 100% med det samme. Der er også to nye metoder til at øge skarpheden, så det endelige foto bliver endnu flottere.

Det virker både som plug-in til Photoshop, Lightroom og Aperture samt fås som selvstændigt program. Den dyre Pro-udgave koster 1685 kroner og fås som opgradering for 562 kroner. Læs mere om nyheden her

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev