Cookie- og privatlivspolitik
Sigma DP1x

Raw-power i bukselommen

Sigma har opdateret serien af DP-modeller, der henvender sig til den krævende fotoentusiast. Det nye Sigma DP1x indeholder nu samme billed processor som den, der sidder i DP2 og i spejlreflekskameraet SD15.

  • Dato: 03.05.2010

Det skulle give en kortere behandlingstid i processoren, og en forbedret autofokus skal sikre hurtige fokus-tider. Det samme er tilfældet med DP2s, som desuden indeholder en såkaldt Power Save-funktion, der skal øge batterilevetiden.

Kameraet har den nyeste software til behandling af rawfiler, som sikrer hurtighed og en forbedret billedkvalitet ved høj ISO.Både DP1x og DP2s er udstyret med en Foveon-sensor, der måler 20,7 x 13,8 mm. Det er langt større end billedchippen på et normalt kompaktkamera og giver højere billedkvalitet.

Opløsningen ligger for begge modellers vedkommende på 14,1 mio. pixels. Mens DP1x er udstyret med et fast objektiv på 16,6 mm og blænde F4.0, har DP2s et objektiv på 24,2 mm og blænde F2.8. Når man indregner brændviddeforlængelsen, giver det henholdsvis 28 mm og 41 mm.

Begge kameraer har også fået en mindre ansigtsløftning med røde ikoner. DP2s koster 5700 kroner, mens pris og leveringstidspunkt for DP1x endnu ikke ligger fast.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev