Cookie- og privatlivspolitik
Digital IXUS 990 IS

Ryst på hånden – når du vil se billeder

Canon opgraderer nu igen sin populære IXUS-serie af kompakte og smarte lommekameraer. En af de mest spændende modeller er flagskibet Digital IXUS 990 IS, som har fået en elegant finesse kaldet Smart Active Display.

  • Dato: 18.02.2009

Funktionen gør det muligt at gennemse alle sine billeder på den 3,0 tommer store skærm uden at skulle klikke en masse gange på en lille knap. Her ryster man blot i stedet lidt med hånden, så bladrer kameraet automatisk frem til næste billede. Funktionen minder i høj grad om den, der findes i nogle mobiltelefoner, hvor man ryster telefonen for at skifte mellem sine musikfiler.


Der er HDMI-udgang, så man kan se sine optagelser på sit fladskærms-tv i høj opløsning. Digital IXUS 990 IS kan optage HD-video i opløsningen 1080 x 720.

Topmodellen har også en opløsning på 12,1 mio. pixels og et objektiv med 5x optisk zoom samt indbygget billedstabilisering.

De nye IXUS-kameraer benytter den stærke DIGIC 4-processor, der skal sikre en bedre billedkvalitet og lynhurtige funktioner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev