Cookie- og privatlivspolitik

Samme fjernudløser til alle kameraer

Tyske Hama er klar med en serie nye fjernudløsere, der kan bruges på ti forskellige kameramærker, selv om hver producent bruger deres egne stiktyper.

  • Dato: 11.11.2010

Hama har løst opgaven med at levere samme fjernudløser til en lang række kameramærker ved at lave forskellige forlængerkabler, hvor den ene ende passer til fjernudløseren, mens den anden har et stik, der er specifikt for kameramærket. Systemet betyder, at de nye fjernudløsere kan bruges på kameraer fra Canon, Fujifilm, Kodak, Leica, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Samsung og Sony. Kablerne følger ikke med trådudløseren, men købes separat.

Der findes foreløbig tre fjernudløsere til det nye system. Den mindste hedder 5200 og har en udløserknap samt mulighed for at låse udløserknappen fast. Den lidt større 5201 har indbygget display og mulighed for at skyde kontinuerligt og med en forudbestemt udløserforsinkelse. Den sidste er trådløs og fungerer på afstande op til 150 meter. Den består af fjernudløseren og en modtager, som placeres i kameraets blitzsko.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev