Cookie- og privatlivspolitik

Samsung NX100

Samsung har lagt spejlrefleksambitionerne på hylden og går nu rent efter en podieplads i gruppen af systemkameraer uden spejl.

  • Dato: 21.03.2011

Efter en lang periode med enkelte gode kameraer og en stribe uopfindsomme kopier af ikke mindst Pentax-modeller har Samsung det seneste års tid præsenteret en stribe innovative og gennemtænkte kameraer i teknologisk topklasse. På siden af alle de nye Samsung-objektiver sidder der fra nu af en særlig iFn-knap, og den er intet mindre end genial. Lette tryk med venstre tommelfinger sender dig igennem de tre vigtigste kameraindstillinger, ISO, hvidbalance og eksponerings-kompensation, som du så indstiller med højre pegefinger på et hjul oven på kameraet. Du behøver med andre ord ikke at flytte venstre hånd for at indstille kameraet, og det speeder betjeningen gevaldigt op. Der er ingen ulemper ved systemet, som ejere af ældre NX5- og NX10-kameraer også kan få glæde af, hvis de køber et af de nye objektiver og opdaterer kameraets firmware. Kameraets kurvede design er også udtryk for nytænkning og er alligevel tilsvarende praktisk med en rigtig fin ergonomi. Normalt omtaler vi ikke kameraemballage, men NX100 leveres i en lækker æske, der næsten er på Leica-niveau.
Bedømmelse 90%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 5 som er på gaden nu.

BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev