Cookie- og privatlivspolitik

Samsung WB210

WB210 er et lille lommekamera, der kan gå tæt på motivet med HELE 12X ZOOM. Derudover er det spækket med kreative funktioner, en stor berøringsfølsom skærm og HD-video. Men der er problemer med billedkvaliteten.

  • Dato: 21.09.2011

Der er alvorlig konkurrence på markedet for stilfulde og brugervenlige begynderkameraer. Med WB210 satser Samsung på de fotoentusiaster, som foretrækker enkelt design og en stor skærm. Når det gælder skærme, står Sony traditionelt stærkt. Her er det især deres serie af Cyber-shots, som får fi ne anmeldelser og har en stor fanskare. Men med WB210 viser Samsung, at de sagtens kan matche Sony, når det gælder lcd-skærme. Skærmen har blandt andet fået en mat belægning, så man hverken får problemer med irriterende refl eksioner eller fedtfingre. Lommekameraet har en opløsning på 14,0 mio. pixels og 12x optisk zoom, hvilket dækker området 24-288 mm. Kameraets ccd-billedchip har en reel opløsning på 16,4 mio. pixels, og det er disse overskydende pixels, som kameraet udnytter, når man vælger programmet Supervidvinkel. Her får man nærmest et panoramabillede med et enkelt skud, hvilket giver ideelle optagemuligheder af fx landskaber. Man kan dog ikke benytte zoom-funktionen, når man har valgt programmet, ligesom den ekstreme vidvinkel

Bedømmelse 74%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 14
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev