Cookie- og privatlivspolitik
Canon Digital Ixus 870 IS

Skyder når fotografen er med

Siden det første Digital IXUS blev født i 2000, er der kommet et væld af små smarte modeller fra Canon i serien. Den seneste hedder 870 IS og har den nye funktion Face Self-timer.

  • Dato: 27.01.2009

Med den tager kameraet et billede, hver gang der dukker noget nyt op i motivet. Det er fx velegnet, hvis fotografen selv vil med på billedet. Når han trykker på knappen, kan han i ro og mag gå om til resten af familien, og så tager kameraet et foto, når alle er på plads.

Der er også forbedret ansigtsgenkendelse, som hurtigt registrerer ansigter i skæve vinkler og i profil, så man er sikker på veleksponerede portrætter. Kameraet skruer selv op for ISO-værdien, hvis det kan mærke rystelser fra fotografen.

Canon Digital Ixus 870 IS

Man kan desuden følge motiver i bevægelse med den nye Servo-autofokus, der er beregnet til sport og action. Endelig kan man nu optage endnu mere video på samme hukommelseskort end før. Med en nyudviklet komprimering fylder videoklip 40 procent mindre end tidligere.

Smart kontrol af kontrast

Før i tiden var det nærmest umuligt at opdrive et lommekamera med vidvinkel, men her får man 28 mm at fornøje sig med, og Canons særlige i-Contrast sikrer, at man får detaljer i både mørke og lyse områder. De mange funktioner indstilles nemt med det særlige hjul Multi Control Dial.

Canon Digital IXUS 870 IS har, som navnet antyder, billedstabilisering og fås i sølv eller guld, hvis man har 2499 kroner tilovers.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev