Cookie- og privatlivspolitik
Sony Cyber-shot DSC-T700

Slut med lukkede øjne

Alle fotografer kender irritationen ved, at personen på et portræt lukker øjnene i det splitsekund, billedet bliver taget. Dette problem er angiveligt løst med Cyber-shot DSC-T700 fra Sony.

  • Dato: 21.10.2008

Anti-blink er navnet på en nyskabelse i Sonys kamera. Funktionen får ved portrætfotografering kameraet til at tage to billeder lynhurtigt efter hinanden. Billederne analyseres automatisk, og billeder, hvor portrætpersonen har lukkede øjne, kasseres med det samme.

Sony Cyber-shot DSC-T700

Kameraet koster 3300 kroner, har en opløsning på 10,1 mio. pixels og er udstyret med en meget hurtig billedprocessor, der gør det muligt at tage billeder under vanskelige lysforhold. Cyber-shot DSC-T700 har desuden hele fire GB indbygget hukommelse, så det kan gemme op til 40.000 billeder.

T700 byder også på alle de automatiske funktioner, der efterhånden er standard for mere avancerede kompaktkameraer. Det gælder fx ansigtsgenkendelse, som i denne version også kan genkende, om det er børne- eller voksenansigter, der fotograferes. Sony har suppleret med en smilegenkendelse.

Sony Cyber-shot DSC-T700

Scenevant

Den intelligente scenegenkendelse kan genkende flere specielle optagesituationer end tidligere. Derved kan kameraet automatisk optimere optagelsen til eksempelvis portrætter, landskaber og makrofotografering.

Den berøringsfølsomme skærm på 3,5 tommer anvendes til at styre de mange funktioner. Med et særligt kabel, som er ekstraudstyr, kan billedshows med musik vises på et HD-tv.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev