Cookie- og privatlivspolitik

Sony Alpha65

Tårnhøj opløsning, stærk autofokus og hele ti billeder per sekund kan nu købes til under 10.000 kroner. Sony har skåret nogle hjørner i forhold til storebror Alpha77 for at få prisen ned, så vi har haft nyheden med i marken for at afdække, om slankekuren på lillebror er for hård, eller om resultatet er blevet en gave til fotoentusiasten.

  • Dato: 21.11.2011

Canon og Nikon er tilsyneladende de eneste, der stadig tror fuldt og fast på det klassiske spejlreflekskamera. De fleste andre producenter satser målrettet på de spejlløse systemkameraer, og Sony går, som så ofte før, sine egne veje. Sony satser benhårdt på to fronter, nemlig dels NEX-systemkameraerne og så den nye kameratype, som de indtil videre er ene om, nemlig spejlrefleks med gennemsigtigt spejl. Alpha65 hører til den sidste gruppe. I modsætning til et traditionelt spejlrefleks har Sony et fast, halvgennemsigtigt spejl, elektronisk søger og autofokus baseret på fasedetektion, der kører konstant og dermed også er aktiv under fx videooptagelser. At satse på to heste giver god mening, for begge kameratyper kan udnytte de samme billedchips i APS-C-størrelsen og de samme billedprocessorer samt anden teknologi. At dømme efter ledende Sony-folk, vi har talt med, vil det klassiske spejlrefleks ikke blive prioriteret højt længere i firmaet.
Og det forstår man godt, når man først har prøvet at arbejde med den nye kameratype, der er 100 procent kompatibel med Alpha-systemet. Har du allerede en Alpha-udrustning, kan alle objektiver, blitz og andet tilbehør uden videre bruges på de nye kameraer.

Bedømmelse 90%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 17
Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev