Cookie- og privatlivspolitik

Sony Cyber-shot DSC-TX55

Et stort zoomområde og masser af pixels er ikke lige det, man forventer af et lommekamera, der kun er 1,3 cm tyndt. Men nyheden fra Sony er spækket med overraskelser.

  • Dato: 02.12.2011

En iPhone er nærmest stor og klodset ved siden af Sonys nye TX55. Et blik på specifikationerne afslører da også, at der er tale om et ekstremt lille og slankt kamera. Sony har kæmpet for hver en millimeter. Hvor næsten alle kameraer i dag bruger SD-kort, benytter TX55 et kun 12 x 16 mm stort microSD-kort. Det lyder måske besværligt, men det er kun, indtil man finder ud af, at man kan få 16 gigabytes for under 200 kroner. Og det er generelt kendetegnende for TX55. Det, der ser tvivlsomt ud fra starten, viser sig at virke godt i praksis. Et andet eksempel er det lille, fire mm tynde batteri, der rent faktisk kan levere de lovede 250 optagelser.

Bedømmelse 84%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 17
Bestil DIGITAL FOTOKonklusion

TX55 fra Sony er et slankt lommekamera, der næsten ingenting fylder, og billedkvaliteten overrasker positivt med en imponerende detaljegengivelse og udmærket farvegengivelse. Det er også et plus, at der er kraftig vidvinkel. Men vi har et alt for ringe greb om det glatte kamera, og vi savner et stativgevind.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev