Cookie- og privatlivspolitik

Sony introducerer Cyber-shot DSC-H50 "super zoom"

Kan du lide at tage billeder i farten eller leder du efter et digitalt kamera med et godt zoomobjektiv? Så er Sonys nye Cyber-shot DSC-H50 en godt bud.

  • Dato: 29.02.2008

Kameraet har en opløsning på 9.1 effektive megapixel, hele 15x optisk zoom, en 3,0" LCD vippeskærm og ISO helt op til 3200! Kameraet er også udstyret med en langdistance flash, som kan oplyse objekter hele 17 meter væk. DSC-H50 modellen har endvidere en avanceret sportsfunktion, som tillader en ultrahøj lukkerhastighed på 1/4000 sek.

Cyber-shot DSC-H50 er udstyret med et Carl Zeiss(R) 15x optisk zoom objektiv med integreret Super Steadyshot(R) billedstabilisator, som muliggør at fange situationer fra en lang distance. For at få en mere eksakt point-to-point korrespondance imellem objektet og billedet er hovedlinsen lavet af et super lavt dispersions glas. Linsen giver skarpe højkontrastbilleder med reduceret kromatisk aberration. I kraft af det 3,0" store LCD vippeskærm, kan du uforhindret komme til at fotografere fra mere komfortable positioner.

Avanceret Sport-funktion

I denne nye model er lukkerhastigheden røget helt op på 1/4000 sek. I funktionen "avanceret sport" kombineres den hurtige lukkertid med kontinuerlig autofokusering, således at du øjeblikkeligt kan nå at fange hurtigtbevægende objekter.

Langdistanceflash

Hvis du sætter din ISO til 3200, ved vidvinkel, kan kameraets indbyggede langdistanceflash oplyse elementer mere en 17 meter væk, hvilket går hånd i hånd med kameraets optiske 15x zoom, så nu er der ingen undskyldning for ikke at kunne tage "paparazzi" billeder.

Intelligent kamera

Cyber-shot DSC-H50 sørger også for at du tager bedre billeder. Kameraet er i stand til at genkende ansigter og kan derfor optimere indstillingerne i forhold til at fokusere på disse områder, hvilket i sidste ende vil få dig til at fremstå som en mesterfotograf.

Andre gode egenskaber inkluderer en D-Range-optimeringsfunktion, der justerer eksponering og kontrast i motiver med høj kontrast og modlys. Det skal i samme åndedrag nævnes at kameraet også har en Nightshot(R) funktion, altså en nattefunktion, der kan frembringe et billede selvom der næsten ingen lys er.

Se mere på http://www.sony.dk

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev