Cookie- og privatlivspolitik
Sony Alpha 900

Sony lancerer spejlrefleks med 24,5 mio. pixels

Det nye Sony Alpha 900 byder blandt andet på en full-frame billedchip på 24 x 36 mm med EXMOR-teknologi og en opløsning på 24,5 mio. pixels.

  • Dato: 11.09.2008

Med EXMOR-sensoren foregår støjreduktionen direkte på chippen, hvilket udover mindre støj også medfører en højere hastighed. I samspillet med den nyeste dual BIONZ-processor får man således mulighed både for et minimum af billedstøj og for at tage billeder med en hastighed på fem billeder i sekundet i fuld opløsning.

Som det første full-frame-kamera i verden er Alpha 900 udstyret med billedstabiliseringsteknologi direkte i kamerahuset. Det betyder, at du kan opnå fordelene ved billedstabilisering med alle de objektiver, der kan tilsluttes kameraet. Udover Sonys egne kan de fleste objektiver med Minoltas A-bajonet også anvendes. Dog vil objektiver lavet til digitalkameraer med brændviddeforlængelse ikke kunne udnytte den store sensor fuldt ud. I stedet beskæres billederne.

Sony Alpha 900

Derudover byder kameraet på forbedret autofokus, en lcd-skærm på 3,0 tommer og en høj opløsning på 922.000 pixels og Intelligent Preview - der simulerer resultatet af forskellige indstillinger af fx eksponering og hvidbalance. Kameraet har også HDMI-udgang, så man kan se sine billeder på HD-tv i højopløsning.

Den nye model har en vejledende pris på 25.000 kroner for huset alene.

Læs endnu mere om det nye EOS 50D i DIGITAL FOTO nummer 16/2009

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev