Cookie- og privatlivspolitik
Leica S2

Spejlrefleks med kæmpesensor

Tyske Leica er langt om længe kommet ud af starthullerne og tager nu kampen op mod de professionelle fotografers foretrukne Canon, Nikon og Hasselblad.

  • Dato: 06.01.2009

Leica S2 har en sensor, som er intet mindre end 56 procent større end en normal fullframe- sensor. Der er tale om et spejlreflekskamera i mellemformatklassen, som fysisk ikke er større end et normalt spejlrefleks.

Den imponerende store sensor på 30 x 45 mm bærer navnet Maestro, er produceret af Kodak og giver en billedopløsning på 37,5 mio. pixels. Den høje opløsning stiller store krav til størrelsen på hukommelseskortet. Eksempelvis kan der på et 32 GB SD-kort gemmes omkring 400 billeder i raw-format.

Sammen med det nye kamera har Leica udviklet hele ni objektiver, som spænder fra 24 til 360 mm. Her er den virkelige nyskabelse et særligt dobbelt lukkersystem, hvor der foruden lukkeren i kamerahuset også er indbygget en lukker i objektiverne. Den er beregnet til flash-synkronisering ved meget korte lukkertider.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev