Cookie- og privatlivspolitik

Stilren amerikaner spækket med funktioner

General Imaging har kun eksisteret i tre år men er ved at bide sig fast i markedet for kompakte kameraer. Nyeste skud er en OVERRASKENDE FLOT SAG, som nemt matcher de japanske konkurrenter.

  • Dato: 26.08.2010

Et af verdens største elektronikfirmaer, General Electric, kastede deres første kompaktkameraer på den ellers så japansk dominerede slagmark for tre år siden under navnet General Imaging.

Nu har firmaet et nyt våben klar. Med et væld af funktioner, en berøringsfølsom skærm på 3,0 tommer, 14,1 mio. pixels og 8x zoom er banen kridtet op. Amerikansk design er måske ikke kendt for at være videre æstetisk flot, men E1486TW er en designmæssig fornøjelse. Aluminiumshuset er blødt afrundet, og den berøringsfølsomme skærm på bagsiden har overflødiggjort knapper, så kameraet som helhed fremstår i et enkelt, næsten skandinavisk rent design.

De 8x zoom dækker området fra 28 mm vidvinkel til 224 mm tele. Kameraet har panoramafunktion, blinkeadvarsel samt ansigts- og smile-detektor. ISO-værdien går op til 3200, og der er indbygget optisk billedstabilisering. Video optages i Full HD. Der er 18 megabytes intern hukommelse, som kan udvides med SD-kort. Den vejledende pris for E1486TW bliver 1799 kroner. Det kan også fås i en version uden berøringsfølsom skærm til 1599 kroner under navnet E1480W.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev