Cookie- og privatlivspolitik

Superzoom fra Samsung

Nu kommer der endnu en kombattant til klassen af superzoomkameraer. Nyheden Samsung WB5000 dækker fra vidvinkel på 26 mm til tele på 624 mm og har 24x optisk zoom.

  • Dato: 12.01.2010

Det lægger sig dermed i toppen af zoomfeltet og bliver kun overgået af Olympus SP-590UZ, der har 26x zoom. Der er tale om en helt ny kameraserie fra Samsung, der ellers de seneste år har fokuseret på lommekameraer med højst 10x zoom. Designet er da også markant anderledes og ligner mere en miniatureudgave af et spejlrefleks. Kameraet er udstyret med et Schneider-Kreuznach-objektiv, har optisk billedstabilisering og koster 2799 kroner.

Undgå lukkede øjne

Fotoentusiasten vil glæde sig over, at der ud over en række programmer også er mulighed for fuld manuel kontrol, ligesom man kan optage i raw. ISO kan skrues op til 3200, og hvis man accepterer en halvt så stor filstørrelse, kan man vælge ISO 6400. Der er indbygget ansigtsgenkendelse, som kan registrere op til 20 forskellige ansigter, og man kan søge efter sine favoritter, når man bladrer sine billeder igennem. Endvidere kan man aktivere kameraets smilegenkendelse, og med indstillingen Blink Detection Mode kan man undgå at få billeder af personer med lukkede øjne. WB5000 kan også optage HD-video i opløsningen 1280 x 720 pixels med 30 billeder i sekundet.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev