Cookie- og privatlivspolitik

Superzoom til bukselommen

Flere af de store kameraproducenter har i løbet af året været på banen med kompaktkameraer, der trods den beskedne størrelse har kunnet tilbyde et zoomområde på både 10x og 12x.

  • Dato: 10.11.2009

Nu er Ricoh også klar med et kamera, som kan tilbyde 10,7x zoom, hvilket svarer til et brændviddeområde på 28-300 mm. CX2 bygger i store træk på den samme teknologi som CX1. Det gælder også kameraets design, der er holdt i stramme, enkle linjer, der giver en god fornemmelse af kvalitet. Kameraet er udstyret med en cmos-sensor med en opløsning på 9,3 mio. pixels og kan tage fem billeder i sekundet i bedste jpeg-opløsning. CX2 kan dog ikke optage i raw. Ønsker man at tage 30 billeder i sekundet, kan det også lade sig gøre. Her nedsættes opløsningen dog fra 9,3 mio. pixels til 2,0 mio. pixels. I tilstanden ultra- high-speed kan man sågar optage 120 billeder i sekundet i vga-opløsning.

Lav dit eget miniaturelandskab

Der er mange motivprogrammer, og som noget nyt kan man vælge High-contrast B&W, som giver sorthvide billeder med en kornet eff ekt. Og synes man godt om den virkning, man kan opnå med et tilt/shift-objektiv, hvor landskaber og personer sløres selektivt, så de fremstår som en miniatureverden, kan man bruge programmet Miniaturize. CX2, som koster 2995 kroner, har kontinuerlig autofokus.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev