Cookie- og privatlivspolitik

Tåler tæsk, vand og støv

Ricoh har lanceret G600 som afløser for Caplio 500G wide. Kameraet er robust, kan tåle fald fra en højde på 1,5 meter og også en solid regnbyge. Faktisk kan man tage det med under vandet - dog ikke længere ned end en meters dybde.

  • Dato: 16.07.2008

Derudover er G600 støvtæt, så en tur på stranden, i ørkenen eller i blæsende bjergegne giver ikke kameraet problemer overhovedet. Kameraet har en opløsning på 10,3 mio. pixels og et zoomobjektiv, der dækker et brændviddeområde svarende til 28- 140 mm på et 35-mm kamera. Objektivet har et ekstra gevind og kan således forsynes med en vidvinkelkonverter, så du pludselig har et objektiv på 22 mm. Makrofunktionen er god og kan fokusere på blot én cm’s afstand. Den indbyggede blitz rækker op til ti meter, og i blitzskoen kan man tilslutte en ekstern blitz.Der medfølger et genopladeligt batteri, men Ricoh G600 kan også bruge AAA-batterier.

Mange gode detaljer

Ricoh G600 er et ret anderledes og charmerende kamera med mange gode detaljer. Skærmen på 2,7 tommer er også tilpasset fotoopgaver udendørs. Lysstyrken justeres nemlig automatisk afhængigt af lysforholdene, så skærmen er tydelig i solskin. Kameraets bløde udformning gør det en hel del mindre klodset at have i jakkelommen og meget lettere at betjene med en hånd. Kameraet koster 4495 kroner. Ricoh G600

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev