Cookie- og privatlivspolitik

Tæt på med 162,5x zoom

Med en tele, der svarer til 676 mm, og en makrofunktion, der stiller skarpt bare en cm fra frontlinsen, er man klædt på til at fange alle motiver med Pentax’ nyeste zoomkamera.

  • Dato: 27.05.2010

Med X70, der kom på markedet i 2009, trådte Pentax endelig ind på markedet for kompaktkameraer med kraftig zoom, og der har de tænkt sig at blive. Seneste satsning hedder X90 og byder på 26x zoom, som svarer til 26-676 mm.

Man kan tilmed komme helt op på 162,5x zoom, hvilket svarer til en brændvidde på 4225 mm, ved at bruge funktionen Intelligent Zoom, der dog sætter opløsningen ned. Derfor er billed erne taget med den vanvittige brændvidde helt nede i en opløsning på 0,3 mio. pixels mod 12,0 mio. pixels normalt.Der er naturligvis indbygget billedstabilisering, som minimerer risikoen for rystelser.

Pentax X90 kan også optage video i HD-opløsning på op til 1280 x 720 pixels med 30 billeder i sekundet. Her kan man gøre brug af Movie Shake Reduction, der via indbygget software skulle give færre rystelser på levende billeder.

Kameraets ansigtsgenkendelse finder op til tre ansigter i løbet af blot 0,03 sekunder – også selv om personerne ses fra siden.

Og er modellen forfængelig, kan man gøre brug af det nye Small Face-filter, der gør ansigter lidt mindre.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev