Cookie- og privatlivspolitik

Tag med os på fotoekspedition til Grønland

Vores læserrejse i slutningen af februar 2011 blev hurtigt udsolgt, og bestillingerne til tur 2 den første uge af marts er i fuld gang. Vi har stadig nogle få pladser tilbage, så hvis du er hurtig, kan du nå at komme med på denne unikke tur.

  • Dato: 28.12.2010

Blandt guiderne på turen er den prisbelønnede naturfotograf, Morten Hilmer, der har mange års erfaring med Grønland. Han har også patruljeret med Sirius i to år, så hans viden om Grønland og den smukke natur er helt i top.

Efter flyvningen til Kangerlussuaq ankommer vi til vandrerhjemmet Old Camp, der danner base for vores ekspedition. Programmet de kommende dage byder blandt meget andet på hundeslædetur, overnatning ved indlandsisen i forbindelse med fotografering af Nordlys, og så skal vi på jagt med kameraerne efter moskusokser, polarræve og sneharer.

Turen løber fra 1. til 7. marts 2011 og koster 12.395 kroner inklusive fly, overnatninger, mad, guider og meget andet. Rejsen kan bestilles ved at ringe til Ditte Jorsal hos Profil Rejser på 77 33 55 10, eller ved at sende hende en mail på adressen dich@profilrejser.dk. Men skynd dig, for vi har kun få pladser tilbage.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev