Cookie- og privatlivspolitik

Til lands og til vands

Hvis du vil have et sommerbud på et godt kamera til udendørsbrug til lands og til vands, så kommer det her. Det nye Optio W60 kompaktkamera fra Pentax er nemlig både vand- og støvtæt og kan eksempelvis fungere to timer under vand på op til fire meters dybde.

  • Dato: 08.07.2008

Optio W60 er bygget med henblik på at kunne udsættes for lidt af hvert. Foruden at være vand- og støvtæt virker kameraet ved minustemperaturer, så det kan altså også tages med på vinterferien. Pentax fremhæver desuden, at det er et af de hidtil letteste vandtætte kameraer.

Nyudviklet objektiv

Kameraet har en billedsensor på 10,0 mio. pixels og er udstyret med et nyudviklet vidvinkelobjektiv på 28 mm med 5x optisk zoom. Objektivet har et udmærket brændviddeområde, der svarer til 28-140 mm. Video optages i HD-kvalitet, og kameraet er godkendt til at virke ved ned til ti minusgrader. Ved almindelig fotografering har kameraet desuden en digital funktion til at kompensere for uskarphed, hvis det udsættes for rystelser under en optagelse, især ved undervandsoptagelser.Optio W60 kan genkende op til 32 ansigter på én gang på blot 0,03 sekund, og ikke nok med det – kameraet har også en særlig portrætfunktion, som forhindrer, at lukkeren udløses, før modellen smiler. En anden smart funktion advarer fotografen, hvis modellen har blinket med øjet lige i det moment, hvor billedet blev optaget.Desuden har kameraet en såkaldt Super Macro-indstilling, som kan gå helt ned på én cm’s afstand og bringe selv de mindste objekter op i størrelse. Det nye Optio W60 kan købes i to farver: blank sølv eller havblå.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev