Cookie- og privatlivspolitik
Brother DCP-375CW

Trådløs multiprinter fjerner røde øjne

Japanske Brother opruster deres serie af multifunktionsprintere med den kompakte model DCP-375CW. Den vejer blot 7,2 kilo, og du kan udskrive dine pletskud i fotokvalitet i op til A4-størrelse i en opløsning på op til 1200 x 6000 dpi.

  • Dato: 07.09.2009

Dråbestørrelsen er på 1,5 pikoliter. Modellen bliver leveret med indbygget trådløst netværk og fire separate blækpatroner. Den kan printe fotos direkte fra gængse hukommelseskort, ligesom man også kan skanne billeder direkte til kortet, så man slipper for at tænde for computeren. Printeren udskriver op til 27 sider med farve per minut, mens hastigheden øges til 33 sider, når der kun benyttes sort. DCP-375CW skanner i en opløsning på 1200 x 2400 ppi, og man kan skanne til fx e-mail, billede eller pdf-fil. Den medfølgende software gør det muligt at lave simpel billedbehandling af fotos, så man fx får mulighed for at fjerne røde øjne, før man udskriver sine billeder. Den miljøvenlige model er tildelt de internationale energimærker Blauer Engel og Energy Star. Den vejledende pris for DCP-375CW er
799 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev