Cookie- og privatlivspolitik
Samsung Pixon12

Upload fotos med ét klik

Opløsningen i flere kameramobiler er nu oppe omkring 12,0 mio. pixels, og Samsung holder sig ikke tilbage på det felt. Den nye Pixon12 indeholder ud over den høje opløsning også programmet Share Pix, der gør det muligt at lægge sine bedste motiver ud på tjenester som fx Flickr og MySpace ved at trykke på en knap på den berøringsfølsomme skærm af OLED-typen på 3,1 tommer

  • Dato: 23.07.2009

Der er også mulighed for at tagge fotos med søgeord direkte i telefonen. Kameraet har 28 mm vidvinkel samt blitz. Autofokus kan indstilles ved blot at trykke på skærmen, dér hvor billedet skal være skarpt. Pixon12 sørger efterfølgende for at fastholde fokus, selv om motivet bevæger sig. Telefonens kamera har også indbygget smilegenkendelse. Opløsningen i videoklip er på 720 x 480 pixels med 30 billeder i sekundet, og en lille videolampe sørger for kunstigt lys under optagelserne. Kameramobilen har indbygget gps, radio og Wi-Fi. Pixon12 kan købes fra september til en vejledende pris på 4995 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev