Cookie- og privatlivspolitik

Verdens mindste HD-videokamera

Lille, let og indkapslet i titanium. Sådan er det nye HD-videokamera fra Sony kaldet Handy cam HDR-TG3E. Kameraet bryster sig af at være det mindste i verden af sin slags og koster 7800 kroner.

  • Dato: 04.06.2008

Det kan optage i fuld HD-kvalitet med en opløsning på 1980 x 1080 pixels, og lyden kan optages i 5.1-kanals surroundkvalitet. HDR-TG3E er udstyret med 10x optisk zoom og har et ydre af meget stærk og let titanium. Samtidig har det fået en beskyttende coating, så det er mere modstandsdygtigt.

Kameraet benytter en særlig hurtig teknologi, så det er klar til optagelse, et sekund efter at det tændes. Det optager udelukkende på hukommelseskort af typen Memory Stick PRO Duo, og et kort på fire GB følger med videokameraet.

HDR-TG3E benytter den samme billedsensorteknologi, som bruges i professionelle videokameraer samt digitale spejlreflekskameraer fra Sony, og er udstyret med en kraftig processor til billedbehandling. Stillbilleder kan op tages i en opløsning på op til 4,0 mio. pixels.

Læs mere: Sony handycam HDR-TG3E

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev