Cookie- og privatlivspolitik
Canon PowerShot SX210 IS

Verdens mindste med 14x zoom

Med en tykkelse på bare 3,2 cm er det næsten ufatteligt, at der er blevet plads til en zoomkonstruktion, der går fra 28 mm vidvinkel og helt ud til 392 mm tele.

  • Dato: 21.04.2010

Dermed er PowerShot SX210 IS verdens slankeste kamera med så kraftig en zoom. Og så er der oven i købet stoppet funktioner ind i det lille kamera, så man skulle tro, at det var ved at sprænges.

Vi har ikke plads til at nævne alle lækkerierne, men en ny særlig funktion er ikke til at komme uden om. Kameraet registrerer nemlig, når et motiv blinker med øjet eller smiler, og tager derefter et foto. Det gør det nemmere at tage gode portrætter og at bruge selvudløser.

Det er også smart, at kameraet genkender 22 forskellige motivtyper, så man ikke behøver at indstille det til makro, portræt eller andet. Hele 35 ansigter bliver genkendt af SX210 IS, så man er sikret optimal fokusering, eksponering og dosering af flash. Der er også motivgenkendelse i forbindelse med videofunktionen, der i øvrigt forkæler med stereo og HD-opløsning svarende til 720p.

Takket være den dynamiske billedstabilisering, der arbejder sammen med den traditionelle stabilisering, kan man undgå, at de levende billed er hopper, hvis man går, samtidig med at man filmer. Det hele styres af den hurtige DIGIC 4-processor, som også bruges i de professionelle EOS-modeller.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev