Cookie- og privatlivspolitik
Sony HDRTG7VE

Verdens mindste med gps

Selv om det går langsomt, er gps så småt ved at finde vej til videokameraer, og Sony går forrest. Det nye HDR-TG7VE er verdens mindste videokamera, der både optager i Full HD og har gps, så man kan holde styr på, hvor optagelserne er lavet.

  • Dato: 20.06.2009

På kameraets lcd-skærm på 2,7 tommer kan man få vist et landkort med markeringer, dér hvor optagelserne er lavet. Hjemme på computeren kan man se placeringen af optagelserne på et kort i det medfølgende program Picture Motion Browser. Ud over video i 1920 x 1080 pixels kan man tage stillbilleder på 4,0 mio. pixels. Desuden har kameraet både ansigts- og smilegenkendelse. Sony HDR-TG7VE koster 7600 kroner, vejer blot omkring 280 gram og fylder 3,0 x 11,7 x 6,2 cm, så det kan nemt ligge i en lomme. Optagelserne gemmes i den indbyggede hukommelse på 16 GB, hvor der er plads til seks timers optagelse i Full HD, og man kan udvide kapaciteten med hukommelseskort af typen Memory Stick.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev