Cookie- og privatlivspolitik

Verdens tyndeste ekstremkamera

Casio har fundet inspiration i deres egne armbåndsure til designet af det nye Exilim EX-G1. Ligesom urene kan kameraet tåle hårde tæsk i form af slag, vand og minusgrader, og prisen er helt i bund.

  • Dato: 19.01.2010

Skal kameraet med på skiferien, er Casio klar med en oplagt model, der kan klare turen ned ad pisterne. Exilim EX-G1 klarer frit fald fra over to meters højde, er modstandsdygtigt over for vand og kan bruges i temperaturer ned til -10 grader. Og med en pris på kun 1499 kroner vælter det heller ikke feriebudgettet. Med sine 2,0 cm er EX-G1 det tyndeste ekstremkamera på markedet, så det fylder ikke meget i lommen på skijakken.

Skulle sommerferien gå sydpå, kan kameraet også komme med. Det kan også komme med under vandet og klarer ned til tre meters dybde. Det er ikke helt fremmed for Casio at producere stødsikre og vandtætte produkter, og navnet G1 trækker tydeligt på den legendariske ur-serie G-Shock, som blev introduceret i 1983 og er bygget til at klare både hårde stød, minusgrader og en tur i vandet.

Flere designelementer som fx det grafiske G på fronten samt farver og mønstre ved objektivet er da også kraftigt inspireret af urene.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev