Cookie- og privatlivspolitik

Verdens vildeste zoomkamera

Olympus var en af de første kameraproducenter, der for alvor satte gang i zoomkapløbet. Nu er de igen klar med en verdensmester. SP-590 UZ, som den nye model hedder, tilbyder nemlig intet mindre end 26X zoom.

  • Dato: 13.02.2009

Markedet for kompaktkameraer med ekstrem zoom er stadig i rivende udvikling. Det er en kameratype, som er populær, da den på en enkel måde giver mulig hed for at optage i stort set alle situationer.

Olympus var først med 18x zoom i SP-550 UZ, som kom på gaden for små to år siden. Med SP 590 UZ er vi nu helt oppe på 26x zoom, der dækker brændviddeområdet 26-676 mm. Det er et fantastisk område, ikke mindst fordi den kraftige vidvinkel gør det muligt at tage storslåede landskabs billeder, hvor man får det meste med. Og ved hjælp af den kraftige tele kan man for alvor komme helt tæt på fjerne motiver.

SP-590 UZ minder meget om sine forgængere i den populære SP-serie, men er overraskende nok en anelse mere kompakt. Der er lagt vægt på den samme høje grad af ergonomi som hos forgængerne, og det kompakte kamera udstråler god kvalitet.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev