Video på nettet - med det samme

Med Samsungs seneste videokameraer, SMXC10 og SMX-C14, kan du med et enkelt tryk på en knap overføre dine færdigredigerede optagelser til internettet, så venner og familie kan følge med.

1. juli 2009

Det kræver blot, at du er in ærheden af en computer med netforbindelse og har et usb-kabel ved hånden.

Begge modeller er nemlig udstyret med programmet Intelli Studio, som man kan bruge til at redigere sine optagelser med, mens de er i kameraet, og som samtidig giver mulighed for at lægge dem på nettet uden brug af andre programmer.

Når man har tilsluttet kameraet til computeren, lades kameraet samtidig op. I fuldt opladet tilstand, er det klar til 160 minutters optagelse. Begge modeller er udformet i samme innovative stil som HMX-R10, der var det første kamera i Samsungs nye serie af kompakte videokameraer. Her er objektivet vinklet anderledes, end man normalt ser det, og den særlige hældning skulle give en bedre ergonomi, som belaster håndleddet mindre.

Mens C10, der koster 1700 kroner, udelukkende anvender SD-kort, er der i C14, som kan købes for 1999 kroner, også 16 GB indbygget hukommelse. De to kameraer optager i standardopløsning og har 10x optisk zoom.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...