Cookie- og privatlivspolitik

Voldsom zoom

Med Panasonics seneste kompakte videokameraer er det ikke længere et problem at komme tæt på detaljerne, selv om man er flere hundrede meter væk. SDR-S26 er nemlig udstyret med hele 70x optisk zoom, hvilket svarer til et brændviddeområde på intet mindre end 37,8 til 2643 mm.

  • Dato: 03.07.2009

Her kan selv ikke det dyreste spejlrefleksobjektiv være med. Desværre kan kameraet ikke optage stillbilleder i en opløsning på mere end 0,3 mio. pixels, hvilket er meget beskedent . Til en pris på kun 2699 kroner er det måske også for meget at forlange. Under alle omstændigheder vil man kunne lave flotte naturoptagelser, som før ville være umulige. Hurtigt klar til optagelse Kameraet er kompakt og måler kun 5,6 x 6,5 x 10,7 cm. Der er optisk billedstabilisering, som kan registrere og kompensere for håndrystelser ikke færre end 4000 gange i sekundet. Der er desuden indbygget ansigtsgenkendelse og funktionen Intelligent Scene Selector, som registrerer optagesituationen og automatisk vælger netop det motivprogram, som giver det bedste resultat.

Med funktionen Quick Start er man klar til at optage, kun 0,8 sekunder efter at man har klappet skærmen ud. SDR-S26 optager ikke i HD, men derimod i Standard Definition på SD-kort, som er helt fint, hvis man vil brænde sine optagelser på en dvd-skive. Man kan desuden vælge at lægge sine filmklip på YouTube automatisk, i det øjeblik man tilslutter kameraet til en computer.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev