Følg Digital Foto på Instagram

Følg Digital Foto på Instagram

Med en smartphone kan du nu følge med bag kulisserne på Nordens største fotomagasin og se billeder fra fx pressearrangementer, fotorejser med mere.

14. februar 2013

Tjenesten og app'en Instagram er blevet populær på smartphones. Her kan man lynhurtigt dele et billede og en kort tekst med en masse andre. Og nu kan du også følge DIGITAL FOTO på Instagram. Her lægger vi nye billeder ud, når vi fx er til fotoarrangementer og på læserrejser, og du kan også få et indblik i dagligdagen på redaktionen.

For at følge os skal du have app'en Instagram, som er gratis. Den fås til Android-telefoner og til iPhone. Når app'en er åben, trykker du på stjernesymbolet nederst, så kan du søge på vores brugernavn "diginordic". Tryk efterfølgende på diginordic, så kan du se vores billeder og læse kommentarerne. Tryk på Følg for at følge os fremover, så nye fotos fra os dukker op på programmets hjemmeskærm. Kommentarerne er på engelsk, da bladet udkommer i hele Norden, og folk fra hele verden skal have mulighed for at følge med.

Når du har meldt dig tjenesten, kan du også selv lægge billeder ud. I app'en kan du give billederne forskellige effekter, inden du lægger dem ud.

www.instagram.com/diginordic

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...