Cookie- og privatlivspolitik
Følg Digital Foto på Instagram

Følg Digital Foto på Instagram

Med en smartphone kan du nu følge med bag kulisserne på Nordens største fotomagasin og se billeder fra fx pressearrangementer, fotorejser med mere.

  • Dato: 14.02.2013

Tjenesten og app'en Instagram er blevet populær på smartphones. Her kan man lynhurtigt dele et billede og en kort tekst med en masse andre. Og nu kan du også følge DIGITAL FOTO på Instagram. Her lægger vi nye billeder ud, når vi fx er til fotoarrangementer og på læserrejser, og du kan også få et indblik i dagligdagen på redaktionen.

For at følge os skal du have app'en Instagram, som er gratis. Den fås til Android-telefoner og til iPhone. Når app'en er åben, trykker du på stjernesymbolet nederst, så kan du søge på vores brugernavn "diginordic". Tryk efterfølgende på diginordic, så kan du se vores billeder og læse kommentarerne. Tryk på Følg for at følge os fremover, så nye fotos fra os dukker op på programmets hjemmeskærm. Kommentarerne er på engelsk, da bladet udkommer i hele Norden, og folk fra hele verden skal have mulighed for at følge med.

Når du har meldt dig tjenesten, kan du også selv lægge billeder ud. I app'en kan du give billederne forskellige effekter, inden du lægger dem ud.

www.instagram.com/diginordic
Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev