Cookie- og privatlivspolitik

Digital Foto-fotograf vinder pris

Bladets skribent og fotograf, Karsten Bidstrup, har vundet en fornem tredjeplads i konkurrencen Dog Photographer of the Year.

  • Dato: 18.02.2015

For første gang nogensinde har en dansker placeret sig blandt de tre bedste i verdens største hundefotokonkurrence, Dog Photographer of the Year. Tilmed er fotografen en af bladets dygtige fotografer og skribenter, nemlig Karsten Bidstrup, som vandt tredjepladsen i kategorien Dogs at Work.

I konkurrence med 13.000 andre indsendte billeder slap Karsten Bidstrups action-foto af hårdtarbejdende slædehunde fra Lapland igennem nåleøjet i den velrenommerede fotokonkurrence. For tiende år i træk har et panel af engelske topfotografer, repræsentanter for den engelske kennelklub og Samsung udvalgt verdens bedste hundefotos i syv forskellige kategorier: Portrait, Puppies, Man´s Best Friend, Assistance Dogs and Dog Charities, I love Dogs Because, Dogs at Play og Dogs at Work.

Udover tredjepladsen i kategorien Dogs at Work klarede Karsten Bidstrups fire andre indsendte billeder sig fantastisk igennem den hårde udvælgelsesproces og karakteriseres af panelet som "runner-ups" til de vindende billeder. Alle vinderbilleder udstilles i Kennel Club Art Gallery, der er beliggende i Clarges Street, Piccadilly, Londonfrem til den 27. marts 2015. Du kan også se alle billederne her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev