Sådan deltager du

Nu går Nordens største fotokonkurrence i gang, hvor du kan blive den næste topfotograf. I år er præmiepuljen endnu større end før, og du kan øge dine chancer via Facebook.

1. september 2014

Årets tema: De 4 årstider

Du kan tage et foto specifikt til konkurrencen eller vælge et fra arkivet. Det er bare vigtigt, at det ånder af vinter, forår, sommer eller efterår - eller flere sæsoner på én gang. Under udvælgelsen vil dommerne lægge vægt på stemning, komposition, fototeknik med mere. Du kan naturligvis billedbehandle, hvis du vil. Herunder kan du få lidt inspiration til, hvilken type billeder du kan sende ind.

Vinter: Her er vi ude efter rigtig vinterstemning. Det kan være aftenbilleder med gadelamper i sneen, familien på kælkebakken, dyreliv, landskaber, sneplove på arbejde eller billeder af frost på en rude.

Forår: Forårsstemningen kan fanges med makrobilleder eller fotos af skoven, der er klædt i lysegrønt, men det kan også være af menneskeliv, når vinterjakkerne endelig er røget af, og dagene begynder at blive længere.

Sommer: Her kan det handle om billeder af mennesker ved strand eller aftenstemningen, når man kan sidde udendørs til langt ude på aftenen. Det kan også være feriebilleder fra en rejse eller blomstrende marker.

Efterår: Skoven er iklædt helt nye farver, og de visne blade ligger i gaderne, hvilket er værd at fange på denne årstid. Du kan også udnytte den lave sol til spektakulære billeder eller udnytte regn og blæst.

### DELTAG HER

Sådan deltager du

Du kan maksimalt deltage med fem billeder. Størrelsen skal være mindst 900 pixels på længste led, men gerne større. Gå til digitalfoto.dk/nm14, hvor du kan uploade billederne. Skriv også lidt om dem. Du skal sende dine billeder inden den 10. november 2014 klokken 9.00, hvor konkurrencen slutter.

Sådan stemmer du Du kan være med til at afgøre, hvilket billede der bliver kåret til brugernes favorit ved at stemme på andres fotos. Samtidig kan du deltage i konkurrencen om et magasinabonnement. Under hvert billede finder du en Stem-knap, og når du klikker på den, har du afgivet din stemme. Du kan stemme én gang på hvert billede, og du skal afgive dine stemmer inden den 10. november 2014 klokken 9.00, hvor konkurrencen slutter.

  • Du kan ikke stemme på dit eget foto
  • Du kan kun stemme på samme foto én gang
  • Folk der ikke opretter en profil på vores hjemmesider, kan selvfølgelig ikke deltage i konkurrencen, da vi ikke kan komme i kontakt med dem, hvis de vinder. Billeder fra dem slettes automatisk efter 24 timer og man kan ikke stemme på dem.
  • Antal stemmer vises ikke på billederne, det tal du ser i taleboblen er antal kommentarer.

Del dine billeder på Facebook Vi har i år gjort det nemt for dig at dele dine bidrag på Facebook. Så husk at gøre dine venner opmærksomme på, at du er med, så de kan stemme på dine billeder. De kan også dele deres stemme med deres venner, så dit foto får endnu mere opmærksomhed.

PRÆMIE TIL BRUGERNES FAVORIT

De fem bedste billeder udvælges af en professionel jury, men der er også en præmie til det billede, der får flest stemmer på vores hjemmeside. Fotografen bag brugernes favorit vinder et spritnyt spejlreflekskamera med optik. Canon udlodder nemlig et EOS 1200D med objektivet EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS II. SE ALLE PRÆMIERNE HER

STEM OG VIND - Ekstra præmie

Blandt de brugere, der stemmer på billeder i Nordisk mesterskab, trækker vi lod om et seks måneders abonnement på et valgfrit magasin fra Bonnier Publications eller Benjamin Media. Vinderen kan vælge mellem Bil Magasinet, National Geographic, Gør Det Selv, Penge & Privatøkonomi eller 12 andre titler.

### DELTAG HER

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...