Cookie- og privatlivspolitik
hundebillede

Verdens bedste hundebilleder

Den britiske The Kennel Club, der er verden ældste, har netop offentliggjort vinderne af konkurrencen verdens bedste hundebillede.

  • Dato: 14.07.2016

Med deltagelse af over 13.000 bidrag er The Kennel Club i England arrangør af verdens største fotokonkurrence med hunde.

Både professionelle og private har kunnet deltage og der fundet vindere inden for kategorier som fx portræt, leg, handicaphjælper og hvalpe. Deltagerne i konkurrencen kommer fra 90 lande.
The Kennel Club er ikke bare en hvilken som helst forening. Det er verdens ældste og den officielle organisation for alle engelske kennelklubber.


Den overordnede vinder blev Anastasia Vetkovskaya fra Rusland med billedet af Sheldon på vej ud i vandet en tidlig morgen. Billedet er også vinder i kategorien “På arbejde”.Vinderen af kategorien Leg er Tom Lowe med et billede af hunden Baxter, der dukker op af Loch Lomond i Skotland.Tredjepladsen i samme kategori gik til svenske Daniel Nygaard med et billede af en dalmatiner.I kategorien hvalpe vandt Linda Storm med den lille hvalp, der drikker mælk af en skål.I ungdomskonkurrencen Jasmine Ottley med et billede af hvalpen Sidney.

Se alle vinderbillederne på The Kennel Clubs hjemmeside.Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev