Cookie- og privatlivspolitik

Kameraer gør stjernerne solbrændte

Ny forskning viser, at der kan være en ganske uventet fordel for solarieglade kendisser, når de bades i blitzlys på den røde løber.

  • Dato: 01.04.2016

Alle de store gør det – film- og musikstjerner er blot nogle af de mange, der ikke kan tage til gallapremierer og awardshows uden at stille op med den perfekte tan. Men nu viser ny forskning fra et forskningsinstitut i Düsseldorf, at timerne i solcenteret måske er helt unødvendige - hvis man blot går til nok gallapremierer.

Forskningsprojektet har nemlig påvist, at blitzlys er i stand til at påvirke ens solbrændthed – og derfor er der en teoretisk mulighed for, at man som musikstjerne helt kan spare besværet under UV-rørene og i stedet kan bruge tiden på endnu en ankomst ved awardshowet.

”Vi har testet intensivt på en lang række musikstjerner før og efter ankomsten ved Grammy Awards i Los Angeles i sidste måned, og vi så en tydelig forskel i vores målinger ved den lejlighed”, siger forskeren bag projektet, Dr. Gerhard Blinklicht, i en officiel pressemeddelelse.

Har længe kendt til effekten

Allerede inden sidste måneds Grammy-show indså det tyske forskningshold, at de havde fat i noget. De indledende tests viste nemlig målbare resultater, men der synes umiddelbart kun at være en virkelig stor effekt at hente, når hele verdenspressen samles og knipser løs på samme tid.

”Det virker altså bedst på den røde løber, når der bliver blinket massivt hele vejen rundt om motivet. Jo mere lys, des større udslag ser vi i vores målinger, lyder det fra Dr. Blinklicht.

Opdatering: Denne historie er (desværre) ikke sand. Dr. Blinklicht og hans forskning er det pure opspind i anledning af 1. april - Aprilsnar!

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev