Cookie- og privatlivspolitik
Keepit - Gratis Backup for abonnenter på DIGITAL FOTO

Spørgsmål og svar om keepit

Keepit er nem og automatisk backup hver dag - helt enkelt. De fleste af os har i dag samlet familiealbummet og pladesamlingen på PC'en. Hvis uheldet er ude, er alle disse ting tabt - minderne og favoritnumrende - samlet sammen over mange år. Men med en god backupløsning løber du ikke længere denne risiko. Keepit er en online service 100% fokuseret på at give dig let og enkel , automatisk backup af dine vigtige filer - hver dag.

  •  

Med dit abonnement på DIGITAL FOTO kan du få backup af ca. 1000 billeder eller musiknumre. Du får hele 4GB plads, det er rigeligt til virkeligt mange dokumenter og dine vigtigste billeder og musiknumre. Der er plads til 1000 billeder af 4mb.

Med Keepit er der ingen begrænsninger eller indviklede indstillinger for hvilke mapper og filer du kan og må tage backup af. Som udgangspunkt tager Keepit backup af din dokumentmappe, som er der hvor windows gemmer alle de filer du selv skaber - dokumenter, fotos, musik. Men du kan let selv vælge andre mapper, eller fravælge mapper du ikke ønsker at tage backup af.

Herefter gemmer Keepit automatisk en backup af alle dine valgte mapper - hver dag. Så kan du altid hente alle dine filer eller enkeltfiler du måtte miste. Keepit gemmer dine filer fra de seneste 30 dage - og har altid din seneste backup gemt.

Kom igang med at bruge Keepit >>Spørgsmål og Svar om online backupHvor sikker er Keepit?

Keepit benytter sig af en 256 bit krypteringsnøgle og er derfor ekstremt sikkert. Dine data krypteres inden de forlader PC'en og transporteres over en krypteret linje til Keepit's servercentre. Her opbevares de krypteret, så kun du har adgang til at hente og læse filerne.

Hvornår tager Keepit backup af mine filer?

Der bliver taget en daglig backup af de filer og mapper du har defineret i programmet. Backuppen foretages i baggrunden. Skulle den blive afbrudt, vil den fortsætte hvor den slap næste gang du forbinder til internettet.

Tager Keepit en fuld backup hver dag?

En fuld backup vil tage forholdsvis lang tid, hvis du har store mængder data der skal laves backup af. Derfor bruger Keepit den smarte løsning, at kun tage backup af ændrede eller nye filer og gemmer samtidigt den fulde restore version for de seneste 30 dage.

Hvor gemmes mine filer?

Din backup ligger krypteret i Keepits servercentre, både i København og Lyngby. Det er rigtigt, der tages backup af din backup imellem de to centre. Begge centre er state of the art. Det er også her der håndteres store erhversløsninger og over 130.000 webhoteller i Surftown.

Hvor længe er det GRATIS for mig at bruge Keepit?

Så længe du abonnerer på DIGITAL FOTO, er det GRATIS for dig at tage backup af 4 GB data. Hvis du skal bruge mere plads end de 4GB du får kan du nemt opgradere til et ubegrænset abonnement.

Hvor finder jeg mit abonnementsnummer?

Du finder dit abonnementsnummer ved dine adresseoplysninger på girokortet, der følger med bladet. Hvis du har problemer med at finde dit nummer, kan vores kundeservice hjælpe dig. Find telefonnummeret til kundeservice her

Hvordan bliver jeg abonnent?

Du skal blot bestille DIGITAL FOTO her på hjemmesiden - vi har altid et godt tilbud til nye abonnenter. Når du modtager dit første blad, får du samtidig et girokort med dit abonnementsnummer.

Se vores aktuelle introduktionstilbud her


Kundeservice

Har du spørgsmål vedr. din Keepit backup?

Så skriv en email til Keepit's kundeservice - klik her

Har du spørgsmål til dit abonnement på bladet?

Kontakt DIGITAL FOTO's kundeservice - klik her

Adgang til alt

Bestil Digital Foto og få fri adgang til Fotoskolen, Gearguiden, dit eget fotoalbum og hundredevis af fotokurser.
Bestil Digital Foto

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev