Aflæs vejrforholdene direkte på mobilen

Undgå døde batterier og forfrosne fingre. Få en Bluetooth-vejrstation med Digital Foto og aflæs alle detaljer om de lokale vejrforhold på mobilen.

1. januar 2016

Sne og klart frostvejr kan danne ramme om nogle fantastisk flotte billeder.

Der er dog et par ting, man altid bør være opmærksom på, når man tager ud for at fotografere i vinterkulden. Her får du et par generelle råd og et rigtig godt tilbud på en digital hjælper.

Er du og dit udstyr forberedt på vintervejret? Få den smarte bluetooth-vejrstation til særpris med Digital Foto her.

Batterier aflades Et tilbagevendende problem for foto-folket er, at kamerabatterier ikke holder lige så længe i minusgrader, som de gør, når temperaturerne befinder sig over frysepunktet. I nogle tilfælde kan man opleve, at batteriet taber strøm utroligt hurtigt.

Er du ude at tage billeder i frostvejr, er det derfor en god ide at holde ekstra godt øje med, hvor meget strøm der er tilbage og altid have et eller flere ekstra batterier med i inderlommen, hvor de bedst holder varmen. Et koldt batteri kan også få nye kræfter, hvis det varmes op igen.

Kondens i huset Skal du ud i kulden, bør du også være opmærksom på den temperaturforskel, som dit kamera udsættes for. Tager du billeder ude i den bidende kulde og tager kameraet direkte ind i den varme stue bagefter, er der nemlig en risiko for, at der kan dannes kondens i huset.

Kameraer er heldigvis nogle hårdføre størrelser, og der er mange, som ikke oplever problemer, men hvis du vil mindske risikoen mest muligt, kan du vælge at lægge dit kamera i en lufttæt pose eller taske, inden du tager det indenfor igen og så lade det stå inde i et par timer. Så vil kondensen nemlig lægge sig uden på posen og ikke på kameraet.

Forbered dig på elementerne hjemmefra Med Digital Foto kan du lige nu få en digital Bluetooth-vejrstation med tilhørende app, så du kan forberede dig på elementerne på forhånd. Du kan aflæse både temperatur, luftfugtighed, vindhastighed og chillfaktor på din telefon og tage dine forholdsregler - både i forhold til din påklædning og dit udstyr.

Vejrstationen monteres udenfor, og via Bluetooth sender den alle vejrdata til din smartphone eller tablet og giver dig et fuldt overblik over vejrforholdene.

Du kan få vejrstationen til en MEGET nedsat pris sammen med Digital Foto her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...