Bliv ekspert i Photoshop og Elements

Lær alt om Photoshop, Elements og Lightroom. Ny og stor udgave af vores populære bog med de bedste kurser, professionelle tips og tilhørende CD.

12. juni 2015

NY STOR PHOTOSHOP-SKOLE

Gennem årene har holdet bag magasinet Digital FOTO lavet flere populære bøger om fotografering og billedbehandling. Den største succes af dem alle er PHOTOSHOP-SKOLEN. Nu har vi lavet en opdateret og stærkt forbedret udgave med 200 tips og trick.

Der er masser af nye kurser, og blandt de helt store nyheder i denne reviderede og opdaterede udgave er kurser i Lightroom og en grundig gennemgang af raw-formatet, der sætter dig i stand til at få det maksimale ud af dine billeder. På den medfølgende cd får du adgang til gratis prøveversioner af Elements, Photoshop - og selvfølgelig til Lightroom.

Hvor god er du til billedbehandling? Du kan teste dine evner ud i billedbehandling, når du har været gennem kurserne i bogen. Svar på de 12 spørgsmål, og få med det samme at vide, hvor stærk du er blevet. På den medfølgende cd fi nder du mange af de fotos, vi bruger i bogen, og der ligger udvalgte videoer, så du på din egen skærm kan se, hvordan vores eksperter arbejder med billedbehandling. Husk også, at der i hvert nummer af Digital FOTO er meget mere.

Det får du i bogen:

  • Overskuelige og enkle vejledninger

  • Omfattende kurser i Photoshop og Elements

  • Helt nyt afsnit om Lightroom

  • Komplet indføring i raw-formatet

  • Gennemgang af programmernes menuer og paletter

  • Test dig selv-ark: Se dine fremskridt.

> Køb PHOTOSHOP-SKOLEN her <

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...