Cookie- og privatlivspolitik
WYPE er navnet på en ny app, som giver dig mulighed for at læse fx Digital FOTO

Tjek Digital FOTO på farten

WYPE er navnet på en ny app, som giver dig mulighed for at læse fx Digital FOTO på tablet, smartphone eller computer. Det er helt gratis, hvis du er abonnent.

  • Dato: 02.03.2016

Med WYPE får du blandt andet adgang til den nyeste udgave af Digital FOTO, hvor du fx kan få tips til at tage flote naturbilleder og se, hvordan det nyeste kameragrej klarer sig i test i Digital FOTO. Du kan også tjekke den nyeste forskning i Illustreret Videnskab, eller tage med på en forrygende rejse i verdenshistoriens dramaer med HISTORIE. I alt får du adgang til at læse 16 forskellige magasiner.

Læs magasinerne på din tablet, smartphone eller på wype.dk - når og hvor du vil. Du kan bruge WYPE på op til fem forskellige enheder, og hele husstanden kan derfor få glæde af dit abonnement. WYPE henter du gratis i App Store eller Google Play.

Tilmeld dig her, og få den første måned gratis. Den månedlige pris er herefter 99 kroner. Er du abonnent på et af Bonniers trykte magasiner, er WYPE en gratis service for dig på dette blad, og for kun 29 kroner om måneden kan du også læse de andre magasiner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev