Cookie- og privatlivspolitik
goalkeeping in air

5 fodboldfotos vi gerne ville have taget

Det er tid til EM i fodbold. Her er 5 ikoniske fodboldøjeblikke, vi gerne ville have fotograferet.

  • Dato: 08.06.2016

Om lidt går EM i gang. Danmark er desværre ikke med, men der er forhåbentlig stadig en masse gode oplevelser og spektakulære fotoøjeblikke i vente.
Her har vi samlet fem historiske fodboldøjeblikke, hvor vi ville ønske, vi selv havde været på pletten med et kamera.1. Da Maradona lavede “Guds hånd”

Et øjeblik, som mange fodboldelskere husker, og det ville da ikke have været dårligt at være på stadion og fange det ikoniske øjeblik.

2. Da Elkjær tabte shortsene

Billedet af Preben Elkjærs iturevne findes på både mange forsider og nethinder, og kunne man selv have fanget det søgeren, havde det været endnu federe. Find kigget til rumpetten på 0.31 i videoen her.

3. Da David Beckham reddede England

Beckham sendte i 2001 England til VM med et flot frisparksmål tre minutter inde i overtiden på godt 27 meters afstand, og vi ville ønske, vi havde fanget både skuddet, målet og tilskuernes reaktion på én gang.

4. Da Higuita lavede det berømte skorpionspark

Det var aldrig set før, da den colombianske målmand Rene Higuita spektakulært parerede bolden med fødderne i en håndstand i 1995. Men sikke et sekund af fastfryse.

5. Da Danmark tog EM-guldet

Uden tvivl ville gerne have haft søgeren for øjet, da Danmark sensationelt tog guldet i 1992. Om det så var til første eller anden scoring, Christoftes sejrshop, Schmeichels råb eller løftet af pokalen, er underordnet.

Skal du selv ud og fotografere fodbold eller anden sport i løbet af sommeren, så er der hjælp at hente i disse tips til sportsfotograferingÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev